Så går det till

Här finner du en kortfattad beskrivning om hur det går till att boka och förvara din båt hos Swede Port Marina.

Bokning av vinterförvaring

Skicka dina kontaktuppgifter, båttyp, längd, bredd och vikt i ett mail till info@swedeportmarina.se. Vi kontaktar dig inom kort för att prata med dig om din båt. Du får sedan en bekräftelse av din bokning via e-post.

Du kommer själv eller vi hämtar

brygga

Du kommer själv med din båt vid en utvald tidpunkt under hösten till marinans brygga. Vi kan även erbjuda att din båt hämtas vid egen brygga.

Lyftet

vinterforvaring-3

vinterforvaring-4

vinterforvaring-5

Vi ser till att din båt lyfts med smarta lösningar och lämplig utrustning. På spolplattan spolas botten av. Lugnt och säkert körs båten sedan till rätt hall. Torrsättning och sjösättning sker med Marinans Roodbergvagn 23 ton.

Rätt hall

Utomhus inhägnat, kallhall och varmhall

vinterforvaring-2

Vi ser till att din båt kommer till rätt hall eller på vår uppställningsplats ute. Din båt kan förvaras både varmt, kallt eller utomhus inhägnat.

Service

Konservering, service, segel eller motor

segelbat_1

I våra lokaler hittar du även vår fullserviceverkstad som utför samtliga arbeten på din båt. Motorservice, montering, inombordare eller utombordare, bensin eller diesel – vår verkstad löser det mesta. Vi har även ett stort nätverk av underleverantörer för vissa specialarbeten eller material. Dessutom utförs de flesta arbeten till fasta priser.